Andreea Tonciu și Daniel Niculescu divorțează? Fosta asistentă de televiziune nu a mai putut evita răspunsul când a fost întrebată despre despărțire. Ce a declarat aceasta după opt ani de căsnicie:

Andreea Tonciu, figura cunoscută din competiția Survivor All Stars, trăiește o viață de poveste în Dubai, alături de soțul ei, Daniel Niculescu. Deși au circulat zvonuri în mediul online cu privire la o posibilă despărțire, Andreea a decis să aducă lumină în această situație în cadrul unui podcast recent, dezvăluind adevărul despre relația lor și motivele disputelor care apar din când în când.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, o uniune solidă

Speculațiile despre o presupusă ruptură dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost rapid risipite de către vedetă, care a subliniat că aceste zvonuri sunt complet nefondate. Deși Andreea poate fi adesea cea care inițiază discuțiile aprinse, cuplul rămâne hotărât să nu ajungă la divorț. Tensiunile dintre ei se risipesc rapid, iar ideea de separare nu a fost niciodată luată în considerare. Deși recunoaște că există certuri săptămânale, Andreea a declarat sincer că ideea de divorț nu a fost niciodată pe masă.

“Niciodată nu am discutat despre divorț. Nu am avut astfel de gânduri. Avem certuri săptămânale, nu pot să ne ascundem, dar ideea de a divorța nu ne-a trecut prin minte niciodată. Scandalurile din familie pornesc de la mine. Sunt persoana mai nervoasă, dar, în ciuda acestui fapt, mă calmez foarte repede. În câteva minute totul revine la normal”, a explicat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu Divorțează? Fosta Asistentă De Televiziune Nu A Mai Putut Evita Răspunsul Când A Fost întrebată Despre Despărțire. Ce A Declarat Aceasta După Opt Ani De Căsnicie:

Daniel Niculescu, un partener puțin romantic

Deși trăiesc în lux și se bucură de toate plăcerile materiale pe care și le pot imagina, Andreea a dezvăluit că soțul ei nu este tocmai adeptul romantismului. Gesturi mici, precum flori sau surprize romantice, sunt rare în relația lor. Cu toate acestea, vedeta nu pare să fie afectată de lipsa de romantism a soțului său, considerând că alte aspecte ale relației lor compensează acest aspect.

“Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, decât de ziua mea. Nu mă trezesc într-o dimineață obișnuită cu flori din partea lui, nu este genul său. Până acum nu a greșit prin aceasta. Poate trebuie să mai treacă puțin timp, poate să greșească și el, sau poate îi este teamă de soția lui, că sunt destul de nebună și că nu o să-i ierte niciodată greșelile”, a adăugat Andreea Tonciu.

Astfel, relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu rămâne puternică și bazată pe o comunicare deschisă și sinceră, chiar dacă există momente de tensiune ocazionale și lipsa de romantism din partea soțului. Vedeta continuă să se bucure de viața luxoasă alături de familia ei în Dubai, fără să fie afectată de zvonurile despre o posibilă ruptură.

CITEȘTE ȘI...