Andreea Tonciu, în doliu. Vedeta nu se oprește din plâns

Clipe grele pentru una dintre cele mai controversate concurente de la “Bravo, ai stil!”.

Andreea Tonciu este în doliu, iar anunţul morţii persoanei dragi i-a emoţionat până la lacrimi pe fanii brunetei.

Andreea Tonciu trece prin momente cumplite

Cu mare durere în suflet, Andreea Tonciu a anunţat că bunica sa a murit. Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie cu femeia, alături de un mesaj care i-a emoţionat până la lacrimi pe internauţi. În vârstă de 34 de ani, vedeta a fost şocată de vestea tristă primită.

“Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!”, a scris Andreea Tonciu.

Aşa cum era de aşteptat, admiratorii şi apropiaţii au reacţionat imediat şi şi-au exprimat condoleanţele şi părerea de rău pentru pierderea suferită.

Concurenta de la Kanal D nu a dorit să menţioneze cauza morţii.

Andreea Tonciu, în Doliu. Vedeta Nu Se Oprește Din Plâns De Duminică Noapte

Andreea Tonciu, controverse la “Bravo, ai stil!”

Una dintre cele mai controversate vedete de la “Bravo, ai stil! Celebrities” este, fără îndoială, Andreea Tonciu. Bruneta nu pierde nicio ocazie pentru a le “ataca” sau critica pe rivalele sale la marele premiu al show-ului de pe Kanal D.

După nenumărate discuţii aprinse cu Maria Ilioiu, fosta ispită de la “Insula Iubirii”, Tonciu a şocat pe toată lumea când a intrat într-un război de zile mari cu Roxana Nemeș. Scandalul a pornit după ce cântăreaţa le-a cerut colegelor sale să nu mai vorbească despre viața ei personală.

“Cine sunteți voi să vă permiteți să vă luați de mine!? Am o carieră de 13 ani, și cu bune și cu rele. Și o țară întreagă, indiferent că voi mă plăceți sau nu, mă iubește! Vă permiteți cam multe cu un om care a muncit și muncește. Ce să știți voi, care numai din scandal ați câștigat bani? Din asta ați câștigat bani! Din scandal, că altfel nu vă cheamă nimeni pentru nimic”, a spus Roxana.

Acuzațiile, însă, nu s-au oprit aici. Andreea Tonciu a ameninţat-o pe artistă că o va da în judecată şi o va lăsa fără bani.

“Celebrities” a debutat pe micile ecrane în ianuarie 2020, însă pandemia de coronavirus a oprit filmările pentru emisiune. Abia pe 29 august show-ul a revenit pe micile ecrane. Conceptul este preluat de la franciza “My Style Rocks”, emisiune ce a avut debutul în 2014, în Turcia.

CITEȘTE ȘI...