Andra, tânăra de 25 de ani care a murit în accidentul din Botoșani, era însărcinată în 7 luni! Și-a dat ultima suflare în fața soțului ei: „Am sperat până în ultima clipă”

Andra, tânăra care s-a stins din viață într-un cumplit accident de mașină în Botoșani, ar fi devenit mamă în doar 2 luni.

O tragedie fără margini a avut loc pe o șosea din Botoșani, atunci când o tânără de doar 25 de ani, Andra pe numele ei, s-a stins din viață. Femeia se afla în autoturism cu soțul ei, bărbatul fiind transportat de urgență la spital, după evenimentul rutier, aflându-se în continuare sub supraveghere medicală.

Nenorocirea a picat ca un trăsnet pe întreaga familie a celor doi, asta pentru că nimeni și nimic nu prevestea tragedia care avea să se petreacă.

Andra și partenerul de viață erau căsătoriți de aproape un an, iar în doar câteva luni ar fi devenit părinți pentru prima dată, asta pentru că tânăra era însărcinată în 7 luni.

Apropiații Andrei sunt în stare de șoc

Echipajele de salvare care au sosit la fața locului au făcut tot posibilul pentru a-i salva pe cei doi, însă din păcate, pentru Andra a fost târziu, fiind găsită în stop cardio-respirator de către cadrele medicale, fiindu-i astfel declarat decesul.

De asemenea, apropiații celor doi tineri sunt în stare de șoc și, cu ultimele puteri, o cunoștință a victimelor a făcut o serie de declarații sfâșietoare.

„Nu mi-a venit să cred.

Am spus că nu e adevărat. Am spus că nu este adevărat. Am sperat până în ultima clipă să nu fie ea, până am primit poza ei şi atunci.(…) O să-şi înmormânteze soţia, offf.. e trist, parcă nu e drept, dar nu putem judeca asta. Nişte oameni deosebiţi, nu am alte cuvinte.”, a declarat o cunoștință, scrie Observatornews.ro.

Totodată, de precizat este că în acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. De asemenea, se pare că de vină ar fi un șofer care venea din sens opus, care ar fi pierdut controlul volanului, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile meteo într-o curbă.

CITEȘTE ȘI...