Anca Pandrea trece prin momente de cumpănă! Frica de moarte și-a făcut loc în sufletul ei: „Nici tragere de inimă nu mai am”

Nevasta răposatului Iurie Darie, Anca Pandrea, se află într-un punct critic al vieții ei. Problemele de sănătate se țin lanț, iar frica de moarte îi dă bătăi mari de cap. Actrița admite că dorul de soțul ei este sfâșietor.

Anca Pandrea are parte de momente extrem de dificile în această perioadă, iar sănătatea îi pune probleme foarte mari probleme. Celebra actriță a mărturisit că se simt din ce în ce mai rău, iar frica de moarte încolțește în sufletul ei în fiecare zi.

Ajunsă la vârsta de 77 de ani, artista, Anca Pandrea, traversează clipe extrem de nefericite. Ea se zbate între dorul uriaș față de soțul ei, care s-a stins din viață, și boala care o chinuie în fiecare zi. Actrița suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Anca a recunoscut că depinde 100%de aparatul de oxigen.

„Nu trebuie să fii bolnav ca să te duci. Poți să mori și dacă ești sănătos. Am oxigen acasă, pe rotile, chiar lângă pat, e obligatoriu să dorm cu el. Am primit aprobare să am și unul mobil. O să merg cu el în poșețică, tot timpul, chiar dacă pentru mine e foarte greu, are vreo trei kilograme”, a declarat Anca Pandrea pentru cancan.ro

Anca Pandrea a mai povestit că plătește o doamnă care o ajută cu diversele treburi din casă. Mai mult de atât, navasta răposatului Iurie Darie a mai dezvăluit că nu consumă cafea de mai bine de 11 ani și a înlocuit acest lucru cu o licoare.

„Mi-e greu să mai gospodăresc, dar sinceră să fiu, nici tragere de inimă nu mai am. Așa am o doamnă care vine sâmbăta, îmi gătește, face curat. Normal că o plătesc, cu câte 200 de lei pe zi. Am cunoscut-o printr-o prietenă. Am citit ceva ce mi-a plăcut foarte mult. Părul alb e foarte frumos… Pentru că dormi când vrei, mănânci când vrei, pleci și te plimbi când vrei. Astăzi am lenevit. De două săptămâni nu am mai scos nici cățelușa la plimbare. Mi-a zis doctora că atunci când e cald, să nu ies din casă, nici măcar la umbră. Pentru că am insuficiență cardiacă și pulmonară. Nu mai beau cafea de 11 ani, după ce a plecat Iura. Nu mai am voie, am probleme mari. Dar nu se poate nici așa, fără să ai nimic. Am înlocuit cafeaua cu o licoare”, a mai spus Anca Pandrea, pentru sursa citată mai sus.

„Am scos culoarea neagră din garderobă pentru că am fost convinsă, până la urmă, că îl chinui pe Iura (Iurie Darie, n.r.). Pentru că Iura, purtându-i fotografia tot timpul în negru, și vara, cu șapcă neagră… Dar nu fac altceva decât să îl chinui. Și, atunci, el este la „hotar”. N-a trecut nici la Îngeri, nici la noi nu poate să treacă, pentru că nu mai are corp. Și, atunci, stă pe umerii mei. Mi s-a explicat: „Pe umerii dumneavoastră, doamna Pandrea, de aceea va îmbolnăviți destul de des, dar, în primul rând, îl chinuiți pe domnul Darie”. Și mi s-a spus de către două persoane și m-am hotărât. Deja, am două luni, trei luni aproape, de când nu mai port negru. Dar asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul și îi spun ce am de făcut, ce n-am făcut. Asta-i altceva. Da (n.r. o sfătuiește) Și-mi răspunde, mental, cam ce-ar trebui să fac”, a declarat Anca Pandrea, potrivit click!

CITEȘTE ȘI...