Alina, tânăra ucisă în Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă. Joi va fi condusă pe ultimul drum

În urma crimei din Mangalia, care a avut loc în urmă cu două zile, atunci când o fată din Vaslui și-a ucis cea mai bună prietenă în timp ce cele două au plecat pe litoralul românesc să muncească, trupul victimei a fost luat de familie de la Serviciul de Medicină Legală din Mangalia. Astfel, Alina va fi înmormântată joi, în satul natal din Vaslui, și va fi, totodată îmbrăcată în rochie de mireasă.

  • Alina, tânăra ucisă de colega de bancă, va fi înmormântată în rochie de mireasă, în satul natal din Vaslui
  • Joi va fi condusă pe ultimul drum

O vară pe litoral s-a transformat într-un coșmar pentru Alina, o tânără în vârstă de 18 ani, care a „căzut” victimă unei crime îngrozitoare. Fata a venit în Mangalia alături de cea mai bună prietenă pentru a petrece o vacanță de neuitat, muncind totodată, dar, din păcate, această escapadă a avut un sfârșit tragic și neașteptat.

Alina va fi înmormântată în rochie de mireasă

Astăzi, trupul neînsuflețit al victimei a fost luat de la morga din Mangalia de către mătuşa care o avea în grijă, o altă mătuşă şi fratele fetei.

Alina, pe numele ei, va fi înmormântată joi în satul natal şi va fi, totodată, îmbrăcată în rochie de mireasă.

Familia și apropiații sunt îndurerați de cele întâmplate. Cele două mătuși ale victimei omorâte în județul Constanța au declarat că, în ultimul timp, fata se plângea de comportamentul colegei sale, Loredana, la patronul hotelului.

Cu toate acestea, el nu o lua în considerare. Ba chiar, victima i-ar fi spus că Loredana nu o lasă în pace şi au conflicte frecvente.

Noi detalii despre crima din Mangalia

Ei bine, chiar în noaptea tragediei, doi băieţi au auzit zgomote în camera fetelor şi le-au bătut la uşă. Acum, după cele întâmplate, cei doi au mărturisit că le pare rău că nu au intervenit şi spun că poate ar fi putut să-i salveze viaţa victimei.

În momentul de față, Loredana a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

CITEȘTE ȘI...