Alina Badic, horoscop pana pe 9 iunie 2024: “Avem cateva conjunctii de mare forta, asa cum nu au mai facut-o in ultimii 11 ani.”

Alina Badic a prezentat la B1 Tv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

“Avem cateva conjunctii de mare forta, conjunctii care vorbesc despre puterea expansiunii, despre puterea pe care o vor avea cei care stiu cum sa isi promoveze proiectele in care cred cu adevarat, este o perioada de mare auteniticitate, este o perioada in care foarte multe persoane vor reusi sa se puna in valoare, asa cum nu au mai facut-o in ultimii 11 ani, o perioada care ne propune o identificare a tuturor acelor zone care pana acum au fost precum o umbra in spatele nostru. Deloc usor ceea ce este acum pe cer, asta neinsemnand ca trebuie sa ne speriem dar totusi este bine sa fim foarte prudenti. Perioada vorbeste despre prudenta, despre identificarea unui anumit tip, nu neaparat de greseala, despre un anumit tip de energie care ne cauzeaza cele mai multe neplaceri”.

Berbec

Jupiter este in forta, chiar daca el nu este chiar confortabil in Gemeeni, aici el se gaseste in exil si pe casa de exil pentru nativii berbec, pe casa a treia. Tot ceea ce tine de comunicare,de anturaj va creste in intensitate. Nativii Berbec vor avea o tentatie de a-si transforma dorintele in realitate. Isi vor dori in perioada urmatoare, cu Jupiter pe casa a treia ca dorintele lor sa devina realitate. Vom vedea multi nativi berbec care fac schimbari radicale in anturajul lor.

Berbec

Jupiter este in forta, chiar daca el nu este chiar confortabil in Gemeeni, aici el se gaseste in exil si pe casa de exil pentru nativii berbec, pe casa a treia. Tot ceea ce tine de comunicare,de anturaj va creste in intensitate. Nativii Berbec vor avea o tentatie de a-si transforma dorintele in realitate. Isi vor dori in perioada urmatoare, cu Jupiter pe casa a treia ca dorintele lor sa devina realitate. Vom vedea multi nativi berbec care fac schimbari radicale in anturajul lor.

Gemeni

Sunt cei care il gazduiesc pe marele benefic. Priam casa, expansiune, o experienta majora, evident cu acest Jupiter chiar in semnul dumneavoastra, expansiune aproape in toate domeniile cu Jupiter in semn, financiar, idei. Nu e vorba neaparat despre ceva exploziv. Jupiter nu vorbeste neaparat despre lucruri explozive, despre lucruri care se intampla dintr-odata. El vorbeste despre o expansiune, dar o expansiune lina, mai mult vorbeste despre o imbunatatire a planului financiar, planului legat de proeicte,de afaceri, lucruri in care noi credem.

Rac

Jupiter este pe o casa total opusa casei pe care o ocupa pentru nativii gemeni. Daca pentru Gemeni este pe ascendent si le asigura aceasta vizibilitate, pentru raci se gaseste pe casa excluziunii si a izolarii. Pe casa experientelor trecute. Pentru nativii rac se declanseaza tot felul de emotii, stari, trairi care au legatura cu ultima existenta sau cu ultimele vieti. S-ar putea sa fie interesant sa observe nativii rac ce anume a ramas pe undeva neterminat de altadata.

Leu

Jupiter se gaseste pe casa a 11-a dar activeaza si casa a 5-a care este casa de domiciliu al lui Jupiter. Axa 5-11, o axa foarte dinamica in aceasta perioada. Leii pe undeva au foarte multe sperante, aceasta axa e o axa a sperantelor, este o axa care vorbeste pe de o parte despre expansiune prin prieteni dar vorbeste si despre lucruri pe cont propriu. Axa 5-11 vorbeste despre expansiune in plan relational dar intr-o forma in care, pe undeva leii trebuie sa inteleaga cu Jupiter pe casa a 11-a cat de mult conteaza relationalul, ei vor fi ajutati de oameni de valoare in aceasta perioada, dar totusi si potentialul legat de creativitate pentru ca nu trebuie sa ramana in urma casa care este guvernata de Jupiter.

Fecioara

Jupiter proaspat intrat in semn mercurian, in semnul Gemenilor, pentru un an de zile, ocupa casa carierei, casa a 10-a. Urmeaza expansiune profesionala, influente pozitive pe zona socio-profesionala, imbunatatire de situatii, devin foarte ambitiosi. Acum avem si Soarele, si Venus, deci este un soi de ambitie in aceasta perioada profesional. Vor releva foarte multe activitati nativilor fecioara socio-profesional, ii vom vedea dupa un nivel superior profesional, s-ar putea sa aiba chiar un nou tip de imagine la locul de munca. Evident aceasta casa a 10-a are o reverberatie si pe casa a 6-a care este tot o casa a muncii.

Balanta

Avem un jupiter proaspat intrat in gemeni pe casa a 9-a, o casa care vorbeste despre filosofie si despre intelepciune. Nativii Balanta vor inelege lucrurile foarte bine. Deci este o perioada in care balantele isi explica foarte multe situatiii intr-un mod cu totul si cu totul deosebit. Acest Jupiter pe casa a 9-a activeaza casa intai si casa a 5-a, tot case de foc.

Scorpion

Orice tip de conflict care trece zilele acestea prin fata nativilor scorpion trebuie tratat cu foarte mare seriozitate pentru ca este un conflcit foarte important. Acest Jupiter pe casa scorpionului acum acolos egaseste si venus, si soarele, vorbeste despr ebanii altora, despre tot ceea ce tin despre gestionarea banilor celorlalti, nu este casa banilor facuti prin forte proprii. Acest Jupiter vorbeste despre o putere pe care o au scorpionii d ea gestiona acest potential financiar. Vom vedea foarte multi nativi scorpioni care vor deveni foarte pozitivi.

Sagetator

Aceasta pozitie a lui Jupiter pe casa a 7-a pentru nativii Sagetator vorbeste despre crestere pe zona parteneriatelor, ei isi pot gasi parteneri de business, de proeicte si de orice fel de colaborare. Ei au oportunitati, pentru ca Jupiter aduce sansa, norocul, oportunitatea, au oportunitatea de a colabora cu altii. Trebuie totusi sa inteleaga, pentru ca si aici este un palier, un culoar pe care ei trebuie sa mearga pentru a colabora cu aceste persoane, si trebuie sa se gandeasca si sa gestioneze foarte corect modul in care pot asocia personalitatea lor jupiteriana la aceste parteneriate.

Capricorn

Jupiter acum tranziteaza casa a 6-a, casa muncii, casa serviciului si a puneii in slujba celorlalti, proaspat intrat in sagetator. Jupiter sta aici pentru un an, un an pe car emunca pe care o vor face nativii capricorn, oricum ei sunt muncitori prin natura lor si serviciile facute altora, rutina, toto ceea ce tine de locul de munca devine o putere, o forta.

Varsator

Jupiter acums e gaseste pe casa a 5-a, casa leului, ceea ce ii incurajeaza foarte mult pe nativii carsator ca pana in mai 2025 sa se gandeasca la tot felul de formule de a avea crestere pe tot ceea ce tine de creativitate. Tot ceea ce tine de creativitate este foarte benefic pentru nativii varsator. Crestere financiara substantiala, pentru ca Pluto este in semnul lor. Nativii Varsator gasesc noi modalitati de a se promova.

Pesti

Acest Jupiter atat de puternic pe primul grad in semnul gemenilor se gaseste pe casa a 4-a. Iata ce frumos pestii isi gasesc un confort emotional intr-o formula in care norocul pare sa le surada pe tot ceea ce tine de planul domestic, in oglinda cu casa a 10-a, acolo unde este Jupiter ca si guvernator in general pentru nativii pesti, pe casa carierei, ei fiind destuld e norocosi pe zona aceasta a ascensiunii profesionale.

CITEȘTE ȘI...