Alexandra este unica nepoată a lui Nicolae Ceaușescu! Cum arată și cu ce se ocupă tânăra de 26 de ani

Fostul dictator Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu au avut trei copii: Zoia, Nicu și Valentin. Singurul care are copii este Valentin: o fiică, Alexandra, și un fiu, Daniel Valentin.

Întreaga Românie este curioasă în legătură cu ce s-a întâmplat cu urmașii cuplului Ceaușescu. Singura nepoată a dictatorului este Alexandra, o tânără frumoasă în vârstă de 26 de ani. Ea a studiat arhitectura și este fiica lui Valentin Ceaușescu.

Fiul lui Nicolae Ceaușescu mai are și un băiat, Daniel Valentin, din căsătoria sa cu Iordana Borila.

Alexandra a avut rezultate foarte bune la învățătură și a absolvit Bacalaureatul cu brio. Tânăra a obținut nota 9,46 la examenul de maturitate și a fost admisă la Facultatea de Arhitectură, specializarea Design Interior.

Mai mult, Alexandra a absolvit Școala Centrală. Desi este nepoata lui Nicolae Ceaușescu, Alexandra s-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Potrivit presei, ea apare în mai multe fotografii pe mediul online alături de prieteni în cluburile din București.

Valentin Ceaușescu trăiește din mila socrilor

Potrivit libertatea.ro, fiul fostului dictator Nicolae Ceaușescu, Valentin, trăiește alături de soție și de fiica sa într-o superbă vilă de la marginea Bucureștiului. Imobilul nu îi aparține, ci i-a fost cedat de socrul său.

Acesta primește o pensie de 2000 de lei și speră că din vânzarea tablourilor recuperate de la stat își va rotunji veniturile.

CITEȘTE ȘI...