Adrian Enache, în doliu. Tatăl artistului a murit chiar înainte de spectacolul acestuia

Adrian Enache este în doliu. Se pare că tatăl artistului a murit chiar înainte ca fiul său să susțină un spectacol. Mirela Vaida a făcut anunțul trist.

Adrian Enache este în doliu. Îndrăgitul artist și-a pierdut tatăl în urmă cu foarte puțin timp. Se pare că tragedia a avut loc chiar înainte ca acesta să susțină un spectacol. Nu și-a abandonat totuși fanii și a urcat pe scenă cu voie bună.

Adrian Enache, în doliu

Adrian Enache, în vârstă de 57 de ani, și-a pierdut tatăl. Dacă în urmă cu ceva timp a primit vestea că fiica lui, Diana Enache, este însărcinată, iată că acum, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Tatăl artistului, Vasile Enache, care avea mai bine de 80 de ani, s-a stins din viață duminică seară. Artistul nu și-a anulat însă spectacolul de noaptea trecută, a fost un profesionist și a urcat pe scenă, în ciuda durerii din sufletul său.

Mirela Vaida este cea care a confirmat momentele dificile prin care trece faimosul artist. Prezentatoarea tv a fost și ea la spectacolul de duminică și a fost impresionată de modul în care Adrian Enache a gestionat totul.

De dragul publicului său, acesta a urcat pe scenă ca de fiecare dată și s-a comportat impecabil. Mai mult de atât, Mirela Vaida îl admiră pe Adrian Enache pentru cum a reușit să țină totul doar pentru el, având în vedere tragedia care a avut loc.

”Între momente plângea în culise”

Artistul a cântat ca la carte, a jucat, iar în pauze mergea în culise și plângea. Vedeta confirmă faptul că Adrian Enache este un mare artist și totodată, i-a transmis că este alături de el în această perioadă dificilă.

„Vedeți voi… nici nu știu cum să mă exprim acum. Am avut spectacol în seara asta la @teatrultanase, alaturi de @adrianenacheofficial. Lui Adi i-a murit tatăl…înainte de spectacol…iar Adi a fost impecabil.

A cântat, a jucat, iar, între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist. Să poți juca în momentele astea grele… @adrianenacheofficial suntem cu toții alături de tine..”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa personală de Instagram.

CITEȘTE ȘI...