Adevărul despre accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp, ce s-a întâmplat de fapt… Din păcate…

Culiță Sterp trece prin clipe de groază din nou, după ce, în ultima vreme, a fost implicat în mai multe scandaluri.

Celebrul manelist ar fi provocat un accident rutier grav, după care ar fi plecat de la fața locului. Conform poliției, cunoscutul artist ar fi consumat și alcool, după care s-a urcat la volan.

 

Culiță, implicat într-un accident grav

Celebrul artist, Culiță Sterp, a fost implicat într-un accident rutier, în Cluj-Napoca. Potrivit primelor informații, artistul s-a urcat băut la volan și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare, informează publicația locală Cluj24.

 

Totul s-a produs în jurul orei 02.00, noaptea trecută și a existat și o victimă. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost dus la spital pentru îngrijri, unde a fost testat și cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ. Cât despre Culiță, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Cluj.

 

A fost deschisă o anchetă în acest sens, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat. Dacă se va dovedi că manelistul a fugit de la fața locului, situația se va agrava și mai tare. În prezent, organele de poliție îl anchetează pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului.

CITEȘTE ȘI...