Accident rutier cu 5 victime. Un tânăr de 16 ani și șoferul mașinii și-au pierdut viața

O tragedie de proporții a zguduit orașul Brașov în urma unui accident rutier teribil, soldat cu doi morți și trei răniți grav. Un adolescent în vârstă de 16 ani și șoferul unei mașini și-au pierdut viața în urma impactului violent dintre două autoturisme, petrecut pe DJ 112A, între localitățile Codlea și Vulcan.

Cum s-a întâmplat totul
Evenimentul tragic s-a desfășurat în urmă cu puțin timp, iar echipele de intervenție au avut parte de o misiune dificilă pentru a acorda ajutor victimelor. Cinci persoane au fost implicate în accident, iar cele două minore, în vârstă de 12 și 10 ani, o femeie de 38 de ani, un adolescent de 16 ani și șoferul unei mașini, au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Din nefericire, medicii au fost nevoiți să constate decesul a doi dintre cei implicați în tragicul eveniment. Șoferul mașinii și adolescentul de 16 ani nu au putut supraviețui rănilor grave suferite în urma coliziunii dintre cele două autovehicule. Bărbatul se afla într-o situație extrem de dificilă, rămânând încarcerat sub fiarele mașinii, iar adolescentul era în stop cardio-respirator.

Victimele au ajuns de urgență la spital
Celelalte trei victime au fost transportate de urgență la spitalele din Brașov pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Femeia în vârstă de 38 de ani a fost direcționată către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Brașov, în timp ce cele două fetițe au fost duse la Spitalul de Pediatrie. Medicii vor efectua investigațiile necesare pentru a determina severitatea rănilor și pentru a stabili dacă acestea sunt în afara oricărui pericol imediat.

Incidentul tragic a atras atenția comunității locale și a lăsat în urmă o atmosferă de durere și compasiune față de familiile celor care și-au pierdut viața și față de cei care acum luptă pentru supraviețuire în urma acestui accident devastator. Autoritățile continuă invest

CITEȘTE ȘI...