A PRIMIT CE MERITA! MARIA L-A PARASIT PE MIHAI NESU IN 2012

Mihai Nesu a divortat de sotia sa Maria, in 2012, dupa ce a avut accidendtul in Olanda, care il tine si acum in scaunul cu rotile.

„Nu pot sa sta cu un barbat paralizat”, a fost explicatia ei.

Fosta sotie a stelistului s-a mutat recent in America si s-a stabilit acolo.

Mihai si Maria s-au cunoscut in 2000, iar sase ani mai tarziu s-au casatorit. Dupa alti sase, cei doi si-au spus adio.

Acum, Maria traieste in tara tuturor posibilitatilor, iar Nesu se ocupa de fundatia sa de ajurorare a copiilor.

Interesant este faptul ca fosta nevasta este si acum singura, putandu-se spune ca femeia a primit exact ce merita pentru ca si-a parasit sotul exact cand acesta avea mai mare nevoie de ea.

Mihai Nesu: „M-am dus pe drumul credintei!”

„Mi-am dorit toata viata sa fiu fotbalist.

A fost dorinta mea cea mai mare. Si a doua cea mai mare, sa am fooooaarte multi bani. Ce sa fac cu ei? Nu stiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu stiu de ce mi s-a intamplat asta (n.r. accidentarea).

Pe mine m-a ajutat sa ma descopar pe mine care eram cu adevarat, nu ce voiam eu sa par.

O alta Maria are grija de el

A Primit Ce Merita! Maria L A Parasit Pe Mihai Nesu In 2012
A Primit Ce Merita! Maria L A Parasit Pe Mihai Nesu In 2012

Imaginile vorbesc de la sine. De fundatia lui Nesu se ocupa acum ea.

Femeia respectiva se numeste Maria Bacaran si este director executiv la Fundatia lui Nesu, colaborand de cativa ani cu fostul fotbalist. De altfel, multi spun ca ea este mereu alaturi de el si il sustine total in greaua incercare.

Mihai Neșu este un nume binecunoscut în fotbalul românesc și un exemplu remarcabil de voință și curaj în fața adversităților. Născut pe 23 iulie 1983, Mihai Neșu a fost un fotbalist talentat care a jucat pe postul de fundaș stânga.

Cariera sa în fotbal a cunoscut un succes semnificativ în perioada în care a evoluat pentru clubul FC UTA Arad, iar ulterior s-a alăturat echipei FC Dinamo București, una dintre cele mai prestigioase echipe din fotbalul românesc. Neșu și-a construit reputația ca un jucător de apărare de încredere, cu o tehnica remarcabilă și o pasiune neînfricată pentru joc.

Însă, drumul său în fotbal a fost marcat de un moment tragic. În mai 2011, în timp ce juca pentru echipa sa, Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă la coloana vertebrală în timpul unui antrenament. Acest eveniment nefericit a avut consecințe devastatoare, lăsându-l paralizat de la gât în jos.

Cu toate că a fost lovit de o asemenea nenorocire, Mihai Neșu a demonstrat o remarcabilă reziliență și putere interioară. După accident, și-a dedicat timpul și energia pentru recuperare și a devenit o sursă de inspirație pentru mulți oameni. A fondat Fundația Mihai Neșu, care sprijină persoanele cu dizabilități și promovează incluziunea și accesibilitatea în societate.

Pe lângă activitatea sa caritabilă, Mihai Neșu este și un orator motivațional apreciat, oferind prelegeri și discursuri inspiraționale despre perseverență, determinare și depășirea limitelor. Povestea sa de luptă și succes este o sursă de motivație pentru toți cei care se confruntă cu provocări și obstacole în viață.

Astfel, Mihai Neșu rămâne un simbol de curaj și voință, ilustrând puterea umană de a transforma tragedia într-un instrument de schimbare pozitivă.

CITEȘTE ȘI...