A murit Mircea Drăgan! Monica Anghel, Horia Moculescu și Silvia Dumitrescu, reacții exclusive

Monica Anghel, Silvia Dumitrescu și Horia Moculescu, reacții la moartea lui Mircea Drăgan

Monica Anghel și Silvia Dumitrescu au reacționat și ele, în exclusivitate pentru FANATIK, la moartea compozitorului Mircea Drăgan.

„Am colaborat cu dânsul. Era un om extraordinar, vesel, un om bun. Nu știam să aibă probleme de sănătate. Îi urez condoleanțe familiei. Nu știu să fi avut probleme de sănătate. Nu eram neapărat prieteni, dar am colaborat cu el. Ultima oară l-am întâlnit anul trecut. Era vesel, tonic, era foarte ok”, ne-a spus Monica Anghel.

„Îmi pare tare rău. Știu că îi murise și soția, săracul. Cu ceva ani în urmă, prin 1990 așa ceva, pentru că a fost de mult colaborarea, chiar nu mai știu anul. Acum 30 de ani, ca să zic așa. Am colaborat, într-adevăr. Noi ne-am mai întâlnit în diverse locuri de-a lungul timpului. S-a făcut și un remix la piesa lui, „Născută pentru dans”. Mi se pare că a mai făcut încă două piese, dar nici nu îmi mai aduc aminte exact titlurile lor. Ne înțelegeam foarte bine, ne-am mai întâlnit la diverse evenimente. Ne-am mai dat mesaje, așa, de sărbători. Acum, la Paște, nu mi-a mai dat niciun mesaj. Mi se pare că mi-a dat la începutul anului. Îmi pare sincer rău că s-a întâmplat lucrul acesta. Regret din tot sufletul. Dumnezeu să-l odihnească!”, ne-a spus Silvia Dumitrescu.

A Murit Mircea Drăgan! Monica Anghel, Horia Moculescu și Silvia Dumitrescu, Reacții Exclusive

A murit Mircea Drăgan, supranumit bunicul muzicii pop-rock românești! Artistul s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani.

A murit Mircea Drăgan, un celebru cântăreț și compozitor român. A lucrat cu nume grele ale muzicii

UPDATE: Horia Moculescu, despre moartea lui Mircea Drăgan, în exclusivitate pentru FANATIK„Am aflat la o oră după ce a murit. Era un om sănătos. S-a urcat în autobuz și a murit. I s-a făcut rău, a făcut un atac cardiovascular și a murit. Era un om bun, un om extraordinar. Să nu uităm că eu aveam trupă în anii `60, iar ei au inventat Romanticii și Mondial. Avea o familie atât de frumoasă, refăcută, care acum suferă.

Eu am fost prieten și cu prima lui soție, și a doua este o doamnă extraordinară. Este internată în spital. I s-a făcut rău, normal. Suntem colegi în Uniunea Compozitorilor de zeci de ani, suntem colegi în Consiliul Director al UCMR-ADA, eram peste tot împreună. Nici nu îmi vine să cred că nu mai este. Acum două săptămâni eram în consiliu la UCMR-ADA. Aveam ședință de Consiliu și s-a prezentat și el, desigur. Era foarte drăguț, un om de calitate, un prieten bun. Era un om de pus la rană”.

Mircea Drăgan a fost unul din cei mai valoroși compozitori de la noi. A lucrat cu o serie de nume mari din industria muzicală de la noi, precum Monica AnghelAngela Similea, Mihai Constantinescu sau Loredana Groza, scrie money.ro.

„Sunt mulțumit că am avut un drum frumos, am cântat într-o perioadă în care puteai să recunoști melodiile.

M-am străduit să fiu modern prin ceea ce am compus, altfel nu puteai să reziști, mai ales în turneele din străinătate. Chiar și piesele mele vechi le-am îmbrăcat, le-am reorchestrat într-un mod modern, original”, declara Mircea Drăgan în anul 2019, potrivit Libertatea.

CITEȘTE ȘI...