A murit Lucian Chelu. Trubadurul din Parcul Libertății din Oradea suferea de o boală gravă

A murit Lucian Chelu. Interpretul, cunoscut orădenilor mai ales pentru recitalurile pe care le susţinea pe stradă, în special în Parcul Libertăţii din Oradea, a fost răpus de o boală incurabilă. Anunţul a fost făcut de nepoata acestuia, Alexandrina Chelu, pe Facebook.

A murit Lucian Chelu. „Încă nu cred că mă aflu în situaţia de a concepe un text… la trecut… despre unchiul meu, Lucian
Chelu, frate geamăn al tatălui meu, Florian. Habar nu am cum să încep, îmi iertaţi stângăcia.

Anunţăm cu profundă tristeţe trecerea la cele veşnice a celui care a fost tată, frate, unchi, cumnat, muzician de elită şi un om extrem de rezistent şi capabil – LUCIAN CHELU, azi, 1 decembrie, cu doar câteva ore în urmă.

A murit Lucian Chelu
A avut parte de o cruntă boală pulmonară, de ani de zile, care l-a răpus în ultimele 3 luni ceva mai agresiv.

Ajuns la spital, a preferat continuarea tratamentului acasă, unde am avut grijă să aibă tot ce

are nevoie un bolnav. În ultimele săptămâni mai mult la pat, simţeam că lucrurile nu merg foarte bine, a slăbit mult şi i-a cedat inima într-un final.

Detalii despre înmormântarea acestuia vor fi anunţate ulterior

A murit Lucian Chelu. Cunoscut în special orădenilor pentru recitalurile sale pe străzi, mai ales în Parcul Libertății din Oradea, interpretul a încetat din viață în urma unei boli incurabile. Vestea tristă a fost comunicată de nepoata sa, Alexandrina Chelu, prin intermediul platformei Facebook.

A murit Lucian Chelu. Cu greu găsesc cuvintele pentru a exprima acest moment dificil în care trecem de la prezent la trecut, vorbind despre unchiul meu, Lucian Chelu, frate geamăn al tatălui meu, Florian. Sunt într-o stare de neîncredere că trebuie să scriu aceste rânduri, iar stângăcia mea vă este cerută în a fi înțeleasă.

Cu profundă tristețe anunțăm că astăzi, pe 1 decembrie, Lucian Chelu, un om remarcabil, tată, frate, unchi, cumnat, și un muzician desăvârșit, a părăsit această lume. A luptat cu o boală pulmonară înfricoșătoare timp de ani de zile, iar în ultimele 3 luni aceasta a devenit mai agresivă și mai nemiloasă.

Chelu a ales să își încheie zilele acasă, după ce a fost spitalizat. Am încercat să îi oferim tot suportul necesar unui bolnav, dar în ciuda eforturilor noastre, starea lui s-a deteriorat în mod ireversibil în ultimele săptămâni. Slăbit și limitat la pat, inima lui a cedat în cele din urmă.

Detaliile referitoare la ceremonia înmormântării vor fi comunicate în viitorul apropiat.

CITEȘTE ȘI...