A Murit! Doliu Uriaş În Politica Românească Veste trista pentru Adrian Nastase!

A avut loc o veste tragică! O mare pierdere în politica românească!

Adrian Năstase a adus anunțul dureros:

În lumea politică domnește doliu.

Oliviu Gherman a fost un important om politic român, cunoscut pentru contribuția sa în lumea politicii și în funcția de președinte al Senatului. S-a născut în anul 1930 și a decedat la vârsta de 90 de ani.

Gherman a avut o carieră impresionantă în viața politică, fiind senator în patru legislaturi și ocupând diverse funcții de responsabilitate. A fost un membru activ al Partidului Comunist Român și a fost implicat în conducerea țării în perioada regimului comunist.

Oliviu Gherman a fost un om respectat și apreciat pentru dedicarea sa în slujba poporului român. A fost un promotor al valorilor democratice și a luptat pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor.

De-a lungul carierei sale politice, Gherman a avut o influență semnificativă asupra deciziilor și politicii din România. A fost un adept al dialogului și cooperării internaționale, promovând relații diplomatice solide cu alte țări.

Doliul creat în urma trecerii sale din viață a fost resimțit în întreaga lume politică, iar contribuția sa va fi întotdeauna rememorată. Oliviu Gherman a rămas în memoria noastră ca un lider remarcabil și un om dedicat în slujba țării sale.

Confirmarea tristă a acestei vești a fost făcută marți de către Adrian Năstase prin intermediul blogului său personal.

El a dorit să transmită un mesaj de condoleanțe despre prietenul său în aceste momente grele.

 

CITESTE IN CONTINUARE

Lovitură Pentru Cătălin Măruţă Din Partea PRO TV !! ADIO Emisiune

Lovitură Pentru Cătălin Măruţă Din Partea Pro Tv !! Adio Emisiune
Lovitură Pentru Cătălin Măruţă Din Partea Pro Tv !! Adio Emisiune

Cătălin Măruţă încasează lovitură după lovitură din partea rivalilor. Nici miercuri emisiunea La Măruţă nu a avut nicio şansă în faţa celor de la Kanal D şi Antena 1.

Cifrele de audienţă la nivel naţional au plasat PRO TV abia pe locul al treilea pe tronsonul emisiunii lui Măruţă.

Cătălin Măruţă a pierdut din nou bătălia audienţelor cu rivalii de la Kanal D şi Antena 1.

Emisiunea La Măruţă de la PRO TV nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor care s-au bătut pe primele două locuri.

Măruţă nu a avut nicio şansă la nivel naţional.

O nouă lovitură pentru Măruţă

Intervalul orar 15.00-17.00 a început să devină teren minat pentru cei de la PRO TV. Emisiunea La Măruţă nu mai reuşeşte deloc să ţină pasul cu rivalii.

Mai ales, cu Teo Show, emisiunea celor de la Kanal D. Cătălin Măruţă a terminat şi ziua de miercuri pe locul 3 la nivelul audienţelor, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Kanal D şi Teo au încpeut tare şi au fost lideri de audienţă la nivel naţional pe cele două sloturi de la ora 15.00, la ora 15.30. Kanal D a avut 3,7 şi 3,3, fiind pe primul loc, la mică distanţă de Antena 1, acolo unde începuse a doua oră de emisiune Mireasa.

CITEȘTE ȘI...