A murit cea mai frumoasă actriță. Toată lumea a văzut-o la TV: Te vom iubi mereu

A murit cea mai frumoasă actriță. Toată lumea a văzut-o la TV: Te vom iubi mereu

O cunoscută actriță, fost model și prezentatoare TV a murit, după ani de zile în care s-a confruntat cu probleme grave de sănătate legate de chirurgia plastică.

A murit cea mai frumoasă actriță
Silvina Luna, o cunoscută actriță argentiniană, a murit, zilele trecute, din cauza unor probleme de sănătate generate de operațiile estetice. Silvina Luna, în vârstă de 43 de ani, a murit joi, după o lungă perioadă de spitalizare la Spitalul Italiano din Buenos Aires.

Ea avea probleme grave de sănătate care au început în urma unei operații estetice pe care a făcut-o în 2010, scrie Buenos Aires Times. Vestea morții a fost confirmată de avocatul ei Fernando Burlando.

O cunoscută actriță, fost model și prezentatoare TV a murit, după ani de zile în care s-a confruntat cu probleme de sănătate legate de chirurgia plastică.

Avocatul a confirmat ulterior că membrii familiei au decis să o deconecteze de la aparate, după ce medicii au spus că ar trebui să intubată din nou.

„Te-am iubit mereu, te vom iubi mereu, am mers pe aceleași drumuri, vei fi mereu în inima mea, pentru că ești familia mea”, a scris prietenul ei, actorul Gustavo Conti, în o postare pe Instagram.

Silvina Luna
SURSA FOTO: Instagram
Avea nevoie de un transplant de rinichi
Moartea Silvinei Luna a fost șocantă pentru lumea artistică din Argentina, dar nu surprinzătoare. De mai mulți ani, se știa că are probleme grave de sănătate și a stat mult timp în spitale.

Aceste probleme de sănătate au apărut după aplicarea unei substanțe toxice, în timpul unei intervenții chirurgicale estetice efectuate cu ani în urmă de Aníbal Lotocki, un medic anchetat penal.

Fostă prezentatoare TV și vedetă de reality TV, Luna avea nevoie de un transplant de rinichi și trebuia să facă trei ședințe de dializă pe săptămână, timp de patru ore, pentru a supraviețui.

Complicațiile Covid-19 i-au afectat sistemul imunitar
„Sunt momente de acceptare și momente în care mă trezesc și spun „trăiesc un coșmar””, recunoștea modelul într-un interviu recent.

Luna era internată în spital de 79 de zile. A fost internată în Almagro pe 13 iunie cu hipercalcemie, care a dus la insuficiență renală acută.

Complicațiile unui diagnostic de Covid-19 i-au afectat și sistemul imunitar. Medicii căutau o modalitate de a combate o bacterie care împiedica realizarea unui transplant de rinichi.

Medicul care a operat-o, acuzat de malpraxis de mai multe vedete
Aníbal Lotocki este un medic argentinian împotriva căruia s-au deschis mai multe procese de malpraxis. Multe vedete din show-business l-au denunțat public pentru consecințele suferite în urma operațiilor și implanturilor efectuate de acesta.

Un tribunal din Buenos Aires a respins recent un apel din partea echipei de apărare a lui Lotocki împotriva unei hotărâri care îi interzicea să efectueze orice tratament și operație estetică.

Vedetele care au suferit răni grave și complicații de sănătate în urma procedurilor efectuate de Lotocki sunt, pe lângă Silvina Luna, Stefania Xípokitakis, Gabriela Trenchi, Mariano Caprarola, Fran Mariano și Pamela Sosa.

Metacrilatul poate provoca reacții alergice, infecții, durere, necroză și hipercalcemie
Mariano Caprarola a murit, luna trecută, la vârsta de 49 de ani. Cunoscutul dansator, vedetă a unei emisiuni TV, a murit din cauza unei insuficiențe renale acute suferite tot în urma unei proceduri cosmetice efectuate de Lotocki.

În 2010, Lotocki a injectat metacrilat (o substanță interzisă cunoscută sub numele de PMMA) în fesele lui Caprarola. Utilizarea substanței, folosită mai ales la fabricarea de proteze osoase sau dentare, poate fi periculoasă, dăunând sănătății.

Metacrilatul poate provoca reacții alergice, infecții, durere, necroză și hipercalcemie. Aceeași substanță a fost injectată actriței a chiar în același an. A vrut să facă o liposucție pentru a îndepărta grăsimea corporală și apoi să-și injecteze puțin în fese, dar medicul a convins-o să adauge metacrilat pentru ca efectul să dureze mai mult.

CITEȘTE ȘI...