A mai apărut îmbrăcată provocator, dar chiar așa… niciodată! Și asta nu e tot!

Bebe Rexha (32 de ani) a optat pentru un outfit neinspirat la prezentarea ultimelor colecții ale brandului Dolce & Gabbana din Veneția, Italia. Solista a purtat o rochie transparentă, mulată și cu animal print.
Piesa a avut un decolteu adânc în V și, în plus, un accesoriu în formă de inimă, aplicat pe rochie în zona intimă.

Bebe Rexha, ținută neinspirată la prezentarea noilor colecții Dolce & Gabbana din Veneția Rochia semnată Dolce & Gabbana
face parte din colecția Primăvară-Vară a anului 2005.

Artista a optat pentru un machiaj intens al ochilor, în nuanțe de roșu și negru, iar părul l-a purtat ușor ondulat.
Nu a avut o poșetă, însă și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale roșii cu toc.

 

Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!
În ceea ce mă privește, mi-am zis:

«Eu trebuie să fiu fanul meu numărul 1. Trebuie să mă comport frumos cu mine». Dacă tu nu te iubești, nu prea contează dacă ceilalți îți spun lucruri frumoase.
Cea mai importantă opinie este a ta”, mărturisea cântăreața în urmă cu ceva timp.

Aspectul lui Bebe Rexha la prezentarea colecțiilor Dolce & Gabbana a stârnit numeroase discuții în rândul criticilor de modă și al fanilor săi. Rochia pe care a ales să o poarte a generat opinii împărțite în privința stilului și alegării sale. Cu toate acestea, solista a dovedit încă o dată că își asumă în totalitate personalitatea sa puternică și individuală în ceea ce privește modul în care se exprimă prin modă.

Această apariție i-a reamintit fanilor că Bebe Rexha a avut întotdeauna o abordare neconvențională în ceea ce privește vestimentația. Ea a arătat că moda este o formă de expresie și că fiecare individ are dreptul să-și exploreze creativitatea în orice mod dorește. Cu toate criticele sau discuțiile aprinse, artista a rămas fidelă propriei viziuni.

 

În ceea ce privește declarația sa despre iubirea de sine, Bebe Rexha a oferit o perspectivă profundă asupra încrederii în sine. Cuvintele sale au reafirmat importanța de a ne accepta și iubi așa cum suntem, înainte de a aștepta validarea sau aprobarea de la ceilalți. Aceasta a subliniat că părerea noastră despre noi înșine are cea mai mare relevanță și că încrederea interioară este cheia pentru o stima de sine sănătoasă.

Astfel, Bebe Rexha a reușit să transforme apariția sa într-o oportunitate de a transmite un mesaj puternic despre autenticitate și încredere de sine. În ciuda opiniilor divergente, a continuat să fie o voce inspirațională pentru mulți dintre cei care o urmăresc și a demonstrat că moda este mult mai mult decât aparențele – este o formă de exprimare personală și de înțelegere a sinelui.

CITEȘTE ȘI...