A intrat in istorie! Ce-a putut sa nasca Alexandra, o tanara de doar 23 de ani! Peste 40 de medici si-au facut cruce in jurul ei:

O tanara de 23 de ani din Cehia a intrat in istoria tarii sale, dupa ce a nascut cvintupli conceputi pe cale naturala. Desi initial primise vestea ca va avea gemeni, Alexandra Kinova a ramas socata cand doctorii i-au spus, ulterior, ca va naste 5 bebelusi!

Tanara a nascut prin cezariana patru baieti si o fata, perfect sanatosi! Tanara mamica a fost asistata de 40 de specialisti de la cea mai buna maternitate din Praga. “Fetita se numeste Tereza, iar baietii Michael, Deniel, Alex si Martin. Suntem foarte fericiti”, a spus taticul celor cinci micuti, Antonin Kroscen, in varsta de 26 de ani.

Greutatea bebelusilor variaza de la 1.05 la 1.34 kilograme. “In tara noastra nu au mai fost inregistrate sarcini de cvintupli. In Cehia , cvintulii se nasc la o diferenta de 480 de ani”, a declarat obstreticianul Alena Mechurova pentru presa locala, potrivit national.ro.

Nu toți au avut cuvinte bune pentru Alexandra! “Eu sunt pe jumătate rroma, pe jumătate ceha, iar un internaut mi-a scris pe Facebook că ziua în care am născut ar trebui să fie zi de doliu national, pentru că s-au nascut încă cinci paraziți. Nici nu pot să descriu ce am simțit”, spune Alexandra.

Femeia, în vârsta de 24 de ani, mai mărturiseste că stă cu chirie, într-un apartament primit de la primărie și că, deși are probleme cu banii, nu se gândește să își dea spre adopție vreun copil. “Cand ma uit la ei atunci cand dorm sau cand ii hranesc si ei se uita la mine, este un sentiment atat de minunat, pe care nici macar nu pot sa-l descriu”, incheie Alexandra Kinova.

A Intrat In Istorie! Ce A Putut Sa Nasca Alexandra, O Tanara De Doar 23 De Ani! Peste 40 De Medici Si Au Facut Cruce In Jurul Ei:

Și odată ce a purtat cinci bebeluși, Alexandra a intrat în istorie, fiind vorba de o sarcină cum rar se întâlnește. Și asta pentru că totul a fost extrem de natural! Nu a implicat fertilizare in vitro sau alte tratamente de fertilizare.

Șansele unui astfel de tip de concepție este de 1 caz la circa 60 de milioane!

Fără complicații pe timpul sarcinii sau nașterii, cvintupleții Alexandrei – patru băieți pe nume Deniel, Michael, Alex, Martin și o fetiță pe nume Terezka, au făcut istorie odată cu sosirea pe această lume! Mai mult, fiecare aniversare a lor va fi prilejul perfect de a se bucura de minunile rezervate de viață!

CITEȘTE ȘI...