A intrat în baie peste soția lui și s-ai ingrozit. Ce făcea femeia

Un bărbat din Suedia a primit decizia de divorț din partea soției sale după această întâmplare. El a decis să îi însceneze o farsă soției sale, dar când a ajuns acasă a aflat vestea îngrozitoare: ea îl părăsește. Ce s-a întâmplat…

Bărbatul a pus super-glue pe capacul de la WC și a aşteptat ca femeia să meargă la toaletă. Când s-a dus să vadă ce face ea, a găsit-o lipită de colacul WC-ului și, evident nu gustase gluma. Soția sa țipa de durere și l-a anunțat că se vor despărți după această glumă.

Da, cei doi au divorțat. Așa că e mai bine să te gândești de două ori înainte să-i faci o farsă partenerului tău.

Alte farse CIUDATE ajunse celebre pe internet

Deja faimoși, Jesse si Jeana sunt cel mai nebun cuplu de pe Youtube! Ei au peste 150 de milioane de followeri, oameni care urmăresc farsele pe care și le fac unul altuia. Totul se întâmplă de cinci ani și ei postează zilnic ce li se întâmplă pe Internet. Totuși, uită că după sute de glume, ei nu s-au certat și nu au divorțat, semn că amândoi au simțul umorului și gustă aceste glume.

Cel care a dat startul farselor a fost Jesse, când a pus-o pe Jeana să mănânce o linguriță de scorțișoară măcinată și a filmat tot episodul, apoi l-a postat pe Youtube pentru că reacția iubitei lui i s-a părut amuzantă.

Au urmat alte 100 de farse, care au devenit din ce in ce mai complexe. Cei doi au nevoie chiar și de câteva zile pentru a-și pregăti scenariile, iar astăzi sunt faimoși datorită glumelor pe care și le fac unul altuia!

CITEȘTE ȘI...