A fost găsit mort!

Familia patronului de la Ferma Dacilor a trecut printr-o serie de încercări dificile. Fratele lui Cornel Dinicu a fost descoperit mort acum câțiva ani pe o plajă din Spania.
Fratele patronului de la Ferma Dacilor a fost găsit mort în Spania
În prezent, familia patronului de la Ferma Dacilor se confruntă cu momente extrem de dificile, după tragedia care a lovit-o în a doua zi de Crăciun. Cornel Dinicu și surorile sale, Cornelia și Stela, nu sunt însă străine de suferință. Ei au trecut deja prin suferințe grele în trecut.

Potrivit Gândul, cei trei membri ai familiei, Cornel Dinicu și surorile sale, Cornelia și Stela, au pierdut un frate acum mai mulți ani. Tânărul a fost descoperit fără viață pe o plajă din Spania.

Moartea tragică a tânărului Dinicu a reprezentat o adevărată tragedie pentru familia lui Cornel Dinicu. Conform informațiilor de la Gândul, în momentul descoperirii sale moarte, au circulat zvonuri că fratele lui Cornel Dinicu ar fi fost ucis.

Asta, pentru că pe trupul acestuia au fost identificate semne de violență.

Sursele susțin că familia Dinicu este extrem de unită. Atât Cornelia, cât și Cornel, s-au străduit întotdeauna să păstreze legăturile strânse cu nepoții.

Cornel Dinicu, Ferma Dacilor
Cornel Dinicu
Chiar dacă sora patronului de la Ferma Dacilor locuiește de mult timp în Italia. De asemenea, sora lor cea mai mare, Stela, este plecată în Spania de mulți ani.

Ferma era casa întregii familii
Ferma de la Tohani era locul în care rudele se adunau de fiecare dată când se întorceau în țară. Fie pentru sărbători, fie pentru ceremoniile funerare din familie.

„A creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casa noastră când veneam în țară era Ferma Dacilor. Când plecam de acolo plecam cu valizele pline de bunătăți ca la mama acasă. Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții!

Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor! Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș?

Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate?

Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, a scris sora lui Cornel Dinicu, într-un mesaj.

Cornelia Dinicu a șters ulterior mesajul.

CITEȘTE ȘI...