A dat jos 19 kilograme fără să se înfometeze. Corina Dănilă a spus tuturor cum a reușit să slăbească foarte mult în ultima perioadă. Nu a renunțat la carnea de porc, ci la altceva

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă a reușit să dea jos 19 kilograme, ajungând acum să cântărească 57 de kilograme.

Vedeta de televiziune a explicat, pentru emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, ce alimente se află acum în meniul ei de zi cu zi și ce alimente a scos din regimul ei.

Corina Dănilă a explicat ce mănâncă: „Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.

În ceea ce privește produsele pe care le-a scos din alimentația sa, Corina Dănilă a menționat: „Zahărul, produsele procesate, prăjelile”. „Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine”, a precizat prezentatoarea de televiziune.

Aceasta a adăugat: „Am inclus şi exerciţiile fizice în rutina mea zilnică. Fac antrenamente de intensitate moderată, precum mersul pe jos sau alergarea, timp de aproximativ 30-45 de minute pe zi. De asemenea, am renunţat la obiceiurile nesănătoase, cum ar fi fumatul şi consumul excesiv de alcool. Vreau să menţin această greutate şi sănătatea mea prin adoptarea unui stil de viaţă echilibrat şi responsabil.” Cu aceste schimbări, Corina Dănilă este un exemplu inspiraţional pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească sănătatea prin alimentaţie şi exerciţii fizice.

Corina Dănilă a reușit să devină o sursă de inspirație pentru cei care își doresc o viață sănătoasă prin alimentație și exerciții fizice. Prin adăugarea exercițiilor moderate în rutina sa zilnică, cum ar fi mersul pe jos sau alergarea timp de 30-45 de minute pe zi, și prin renunțarea la obiceiurile nesănătoase, cum ar fi fumatul și consumul excesiv de alcool, ea își dorește să-și mențină această greutate și sănătatea prin adoptarea unui stil de viață echilibrat și responsabil. Cu aceste schimbări, Corina Dănilă reprezintă un exemplu inspirațional pentru cei care își doresc îmbunătățirea sănătății lor prin alimentație și exerciții fizice.

Corina Dănilă rămâne un exemplu inspirațional pentru cei ce doresc îmbunătățirea sănătății prin alimentație și exerciții fizice. Prin introducerea exercițiilor moderate în rutina de zi cu zi, precum mersul pe jos sau alergarea timp de 30-45 de minute pe zi, și renunțând la obiceiurile nesănătoase, cum ar fi fumatul și consumul excesiv de alcool, ea își propune să-și mențină greutatea actuală și sănătatea prin adoptarea unui stil de viață echilibrat și responsabil. Prin aceste schimbări, Corina Dănilă oferă o sursă de inspirație pentru cei ce caută să-și îmbunătățească sănătatea prin alimentație și exerciții fizice.

CITEȘTE ȘI...