A crescut SINGUR aceste 6 MINUNATII, dupa ce sotia sa s-a stins fulgerator din VIATA. Cand credea ca totul s-a sfarsit, soarta l-a rasplatit pentru bunatatea lui. Ce s-a intamplat cu acest tata si cu ai sai copii. Un exemplu de urmat de noi toți:

Andrei Kudreavtzev, un locuitor al orașului Omsk din Rusia în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru în orașul său după ce de unul singur a început să crească cei 6 copii ai săi. În viața bărbatului a avut loc o mare tragedie. Soția lui a murit de cancer, lăsându-l văduv…

Jurnaliștii au făcut câteva reportaje despre Andrei și istoria sa și el a devenit cunoscut publicului larg. El a început să primească sute de scrisori de susținere de la femei care doreau să ia locul soției sale. Cu unele dintre ele Andrei chiar s-a întâlnit, însă de obicei după prima întâlnire era clar că acestea nu vor face față vieții de familie.

Însă într-o zi a primit o scrisoare de la o femeie pe nume Liuda, care ulterior i-a și devenit soție. Scrisoarea femeii i-a plăcut foarte mult lui Andrei și ei au stabilit o întâlnire. La întâlnire Andrei a venit cu toți copiii săi.

Liuda din prima clipă l-a cucerit pe tătic și pe copiii acestuia cu bunătatea sa. Fiicele lui Andrei se cereau în brațele femeii iar unul dintre fii i-a spus: ”Trebuie să o luăm. Este bună la suflet!”

În scurt timp Liuda, care avea deja un copil din prima sa căsătorie, a recunoscut că a avut un vis prevestitor. Ea a visat că va crește 7 copii. Iar în ziua următoare a văzut reportajul despre copiii lui Andrei!

”Mai întâi i-am scris lui Andrei doar pentru a-l susține moral. Apoi nu știu cum lucrurile au început să se dezvolte în direcția unei relații. Mereu am avut succes la bărbați, dar nu am avut ocazia să întâlnesc un bărbat puternic, în care să pot avea încredere deplină. Însă Andrei era anume așa!” – mărturisește Liuda.

Liuda și Andrei locuiau la 90 km distanță unul de celălalt. Însă aceasta nu a fost o piedică pentru relația lor: femeia împreună cu fiul ei au trecut cu traiul în sat, în casa lui Andrei. Nunta lor a fost destul de modestă. Ei s-au cununat într-o biserică din sat, apoi au plecat într-o scurtă lună de miere, lăsându-i pe copii în grija bunicilor. La întoarcere ei au avut parte de un cadou neprevăzut. În familia lor au mai apărut 2 copii.

Andrei și Liuda aveau grijă de pacienții unui centru de reabilitare a oamenilor dependenți de alcool și droguri. Una dintre paciente a murit, lăsând în urma sa 2 copii orfani. Atunci Andrei și Liuda au decis să-i adopte.

Eu și Andrei știam că acești copii nu trebuie nimănui, iar a crește 7 sau 9 copii, nu este o mare diferență. Se spune că este mai greu să crești un copil decât mai mulți. Așa este!” – explică Liuda.

Familia are o mică afacere. Însă banii sunt mereu la limită. Deosebit de greu le este atunci când copiii încep un nou an școlar, lucru care implică multe cheltuieli…

Copiii pe care i-am adoptat nu aveau nici un fel de moștenire. Nici măcar haine nu aveau pe ei. Ei nu au văzut nimic frumos în viața lor și se bucură de fiecare bomboană. Chiar și atunci când se joacă, fac asta în mare liniște” – afirmă Andrei.

sursa

CITEȘTE ȘI...